Specialisatie jongeren

Jongeren

De fase van tieners en jongeren is een leeftijdsfase wat niet altijd makkelijk is. Je gaat meer loskomen van je ouderlijk huis, meer je eigen weg vinden. Dit kan heel beangstigend zijn. Wie ben ik, wat wil ik, wat gaat er komen. Een belangrijke fase om goed te starten in je volwassen fase.
Een periode waarin je niet alles meer deelt met je ouders. Het kan heel prettig zijn om met iemand anders in een veilige setting dat te delen wat je zo bezig houdt.

Als kind en tiener ben je vaak bezig met ‘bij wie hoor ik‘ en ‘wie ben ik‘. Deze laatste vraag kan zo’n worsteling zijn om hier het antwoord op te vinden. Weet ik eigenlijk wel wie ik ben? Niet gek als je deze vraag niet goed kan beantwoorden. Maar wat zou het fijn zijn als je hier meer zicht op hebt, evenzo op de dingen die je belemmeren in het verder volwassen worden.

Deze dingen bespreken met iemand buiten je privé situatie om kan heel fijn zijn.

Deze tijd is er voor jou. Samen gaan we kijken naar wat er binnen in jou speelt en wat jij wilt delen met als doel om makkelijker door het leven te gaan en nog meer te worden wie JIJ bent. Jij met je eigen unieke blauwdruk.

Je bent van harte welkom om aan te kloppen en deze thema’s uit te diepen.

Ik zou het heel moedig vinden.